Garantie

Dubbelklik hier om de afbeelding te veranderen

Levenslange garantie op product- en materiaalfouten.

Vriendschapsringen.nl werkt alleen samen met de beste ateliers. Wij realiseren ons dat u de aanschaf van een kostbaar bezit overweegt. Vandaar dat wij een levenslange garantie geven op product- en materiaalfouten.

 

 

Zilver

Vriendschapsringen.nl werkt met 1e gehalte zilver (sterling silver). Dit bevat 925 delen fijnzilver op 1000 delen. Fijn zilver is te zacht om te bewerken en wordt daarom vermengd met andere metalen. 

De exclusive lijn wordt zelfs gelegeerd met het edelmetaal palladium. Hierdoor ontstaat een intense en heldere kleur.

Goud

Vriendschapsringen.nl maakt haar gouden ringen van 14 karaats goud. Zuiver goud is 24 karaat, aangezien zuiver goud een te zacht edelmetaal is om sieraden van te maken wordt het vermengd met andere edelmetalen om het harder te maken. In Nederland worden bijna alle sieraden verkocht in 14 karaats goud.

8K/333 legering is geen officiƫle goudlegering in Nederland, maar wel bijvoorbeeld in Duitsland. Doordat het goudpercentage lager is zijn de ringen aanmerkelijk goedkoper. Er is geen kleurverschil met 14k goud. Het voordeel is zelfs dat de legering wat harder is zodat het minder krasgevoelig is.

Garantiebepalingen

Buiten de garantie vallen verlies of beschadigingen van buitenaf, verlies en/of breuk van zirconia of briljant alsmede schade door reparaties welke niet door vriendschapsringen.nl zijn uitgevoerd. Maatveranderingen zijn eveneens uitgesloten van garantie.

Behandel uw relatiering als sieraad en voorkom beschadigingen door werkzaamheden met ruwe materialen en ruwe oppervlakken.